Τραμπ: Το «βορειοκορεατικό πρόβλημα» θα επιλυθεί

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως η Βόρεια Κορέα είναι ένα «μεγάλο πρόβλημα», αλλά διαβεβαίωσε τον ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε πως τα ζητήματα γύρω από το απομονωμένο αυτό ασιατικό κράτος θα επιλυθούν.

Περισσότερα

Επίθεση ενόπλων σε Χριστιανούς Κόπτες στην Αίγυπτο -Τουλάχιστον 23 νεκροί

Είκοσι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 25 τραυματίσθηκαν κατά την επίθεση ενόπλων εναντίον χριστιανών Κοπτών στην Αίγυπτο, έγινε γνωστό από τον κυβερνήτη της επαρχίας Μίνια.

Περισσότερα

Α. Τσιγκρής στον Flash 96: «Δεν ψάξαμε ποτέ τους λόγους που γεννούν τη βία…»

«Στρατολογούνται νέοι άνθρωποι, νέες γενιές. Ξέρουμε ότι δεν υπάρχει πράξη χωρίς λόγο ύπαρξης. Υπάρχουν λόγοι για τη βία. Στην Ελλάδα δεν ψάξαμε ποτέ αυτούς

Περισσότερα

Σπίρτζης: Δύο δημόσιοι φορείς αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη – “Θα χρειαστεί επιπλέον επιστημονικό προσωπικό”

Ειλημμένη απόφαση χαρακτήρισε ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, την ύπαρξη δύο δημόσιων φορέων αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα

Τουσκ: Επιβεβαιώστε την πολιτική κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας για την Ουκρανία

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ κάλεσε σήμερα «όλα τα μέλη της G7» να επαναβεβαιώσουν την πολιτική κυρώσεων εις βάρος της Ρωσίας εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία.

Περισσότερα

Γερμανία: Πρόστιμο για τον μη εμβολιασμό παιδιών

Η Γερμανία πρόκειται να υιοθετήσει έναν νόμο την επόμενη εβδομάδα, βάσει του οποίου τα νηπιαγωγεία θα είναι αναγκασμένα να ενημερώνουν τις αρχές στην περίπτωση που οι γονείς δεν τους δώσουν επαρκή στοιχεία ότι έχουν ενημερωθεί από τον παιδίατρό τους για τον εμβολιασμό των παιδιών τους.

Περισσότερα

Σταθάκης: Στα σκαριά αλλαγές στις χρεώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος

Αλλαγές στην κλίμακα χρεώσεων του ηλεκτρικού ρεύματος και στις χρεώσεις για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ) προανήγγειλε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Γιώργος Σταθάκης.

Περισσότερα

Παππάς: Μόνο η Ν.Δ. και κύκλοι του γερμανικού ΥΠΟΙΚ δεν βλέπουν τα ενθαρρυντικά στοιχεία

«Τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία είναι ενθαρρυντικά και τα βλέπει η παγκόσμια οικονομική κοινότητα» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

Περισσότερα
Σελίδα 1 από 1.33512345...102030...Τελευταία »