Λάππας: Η πολιτική φαρέτρα της ΝΔ και της ελάσσονος αντιπολίτευσης άδειασε από επιχειρήματα

«Από μελέτες που έχουν γίνει υπολογίζεται ότι το κόστος της διαφθοράς στην Ελλάδα κυμαίνεται από 15 έως 20 δις ετησίως. Ναι ετησίως!!! Και επίσης είχα πει ότι ένα μικρό ποσοστό αυτής της διαφθοράς εάν μπορούσε το ελληνικό κράτος να αντιμετωπίσει, π.χ. ένα 20%, τότε δεν θα είχαμε καμία ανάγκη εισόδου σε προγράμματα λιτότητας και κοινωνικής καταστροφής», αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας.

Ο κ. Λάππας που θα είναι εισηγητής στη συζήτηση η οποία θα γίνει στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο λέει ότι επιλέχθηκε η υπόθεση αυτή από τη ΝΔ και την ελάσσονα αντιπολίτευση γιατί η πολιτική τους φαρέτρα άδειασε από επιχειρήματα.

Αναφερόμενος στις προσδοκίες των πολιτών της Καρδίτσας από την κυβέρνηση, ο κ. Λάππας σημειώνει ότι «απαιτούν να αναπτύξει το παράλληλο πρόγραμμά της προς όφελος των αδυνάτων, για προστασία των πολλών, για ανάπτυξη της οικονομίας και υπό γενική έννοια τη συντομότερη επιστροφή στην κανονικότητα, σε όλους του τομείς της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής».