Ν. Ξυδάκης στον Flash 96 για tweet Π. Καμμένου: «Αστοχίες που δεν βοηθούν πουθενά»

«Προχωρήσαμε σε μία επώδυνη διαπραγμάτευση και συνεχίζουμε», δήλωσε στον Flash 96,0 F.M. o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, στον απόηχο της απόφασης του Eurogroup και σημείωσε ότι η Ελλάδα έλαβε το βέλτιστο που μπορούσε να πάρει στο συγκεκριμένο συσχετισμό στην Ευρώπη.

«Από το μνημόνιο θα βγούμε (…), από το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας που επιβάλλεται στα μεγάλα κράτη και στα μικρά, δεν ξέρω – είναι συμβατικές υποχρεώσεις», είπε ο κ. Ξυδάκης στην εκπομπή του Κωστή Παρρά και του Γιώργου Αλοίμονου.

«Με αυτές τις συνθήκες, με μεγάλη απώλεια του ΑΕΠ, πρέπει να δούμε πως θα ανατάξουμε την παράγκα», υπογράμμισε ο πρώην υπουργός. Έκανε λόγο για μεγάλη ιστορική δοκιμασία, τονίζοντας: «Πολύ δύσκολες οι στιγμές για να πανηγυρίζεις ή να πέφτεις στην απόλυτη κατάθλιψη και την αδράνεια. Όλοι είμαστε πιο σοβαροί, με μια βαριά εμπειρία», σημείωσε ο Νίκος Ξυδάκης.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το tweet του υπουργού Πάνου Καμμένου με την γραβάτα, ο κ. Ξυδάκης μίλησε για αστοχίες που δεν βοηθούν πουθενά.

Διαβάστε επίσης